• Simply Italian
    Simply Italian
  • Gezellige activiteiten
    Gezellige activiteiten
  • UItwaaitocht
    UItwaaitocht

Programma september - oktober

We hebben allen deugd van beweging en daarom hebben we een leuke activiteit in aanbieding!
We gaan dansen ….. Linda en Katia van Femma Zeebrugge komen bij ons om enkele leuke line dansjes aan te leren. Niet zomaar de gewone line dansen zoals we ze kennen, maar ze maken er een muzikale wereldreis van (van Zuid-Amerika tot India).
Ze leren ons cumbia, salsa, bollywood en Ierse dans.
Gaat door op dinsdag 28 september om 19 uur in de Kerkewegel.
Trek maar jullie dansschoentjes aan en laat je gaan!
Deelname leden € 7,00 drankje inbegrepen  -  niet-leden € 10,00
Inschrijven voor 21 september bij Chantal Decoster - 050/41 79 53 of 0497 604892

Jullie worden vriendelijk uitgenodigd op ons herfstfeest dat doorgaat op dinsdag 19 oktober om 14 uur in de Kerkewegel

Wat mag er verwacht worden? We leggen jullie in de watten met een heerlijke verwenkoffie.  Dit met een leuke babbel en liefhebbers van gezelschapsspelen of kaartspel komen zeker aan hun trekken want een ruim assortiment spelen zullen ter beschikking staan.

Ken jij nog woorden of gezegden uit ons West-Vlaams dialect die je nog zelden gebruikt, probeer ze te noteren, dan kunnen we ze misschien eens uitwisselen in de loop van de namiddag.  Voorbeeldje: een palto, wedden dat onze jeugd niet weet dat dit een mantel is!

Deelname leden € 8,00   -   niet-leden € 12,00
Inschrijven bij Annie Decoster, Lissewegestraat 4, Uitkerke   tel 050/417676
U bent ingeschreven na betaling door middel van een omslag met naam, telefoon en juiste bedrag bij Annie in de bus te deponeren.

Op dinsdag 26 oktober om 19 uur organiseren we een Infovoordracht gegeven door piloot & PR verantwoordelijke van het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening (IMDH) Alain Desmaele. Gaat door in de Kerkewegel, Ruiterstraat 5, Uitkerke

Deze infosessie heeft als doel het ruime publiek te informeren over de historiek van de medische helikopter in België, het hoe en waarom van de inzet van de MUG-Heli in West- en Oost-Vlaanderen in het kader van het hulpcentrum 112.
U maakt kennis met het IMDH, een VZW die dit uniek initiatief beheert.
Na de uiteenzetting weet u allicht (bijna) alles over de helikopter zelf.
Wat heeft de AS355 Ecureuil aan boord om u te helpen, hoe verloopt een uitruk, wat kost een interventie aan de patiënt? Al deze vragen en tal van andere punten worden beantwoord en besproken tijdens een powerpointvoorstelling. Daarna is er een interactief vragenkwartiertje.

Deelname € 7,00   Gelieve telefonisch uw aanwezigheid te bevestigen bij Chantal Decoster. Drankje inbegrepen. 050/417953   gsm 0497 604892

De MUG-Heli kan Uw leven redden …. Bij deze interessante voordracht is jullie man, vriend of vriendin dan ook meer dan welkom!!

V